26

jun

Uw UPO 2020 is beschikbaar! (2020)

Wanneer ontvangt u uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2020?

Op dinsdag 30 juni 2020 versturen wij de UPO’s 2020. Wij versturen het UPO jaarlijks aan alle actieve deelnemers van het Delta Lloyd Pensioenfonds die op 1 januari van dat jaar in dienst waren bij Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd). Bent u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt, dan ontvangt u uw UPO op een later moment.

 

UPO digitaal in het portaal

U ontvangt uw UPO per post. Uw UPO is nu al digitaal beschikbaar op het portaal. U kunt daar inloggen met uw DigiD. Naast uw UPO vindt u daar ook andere correspondentie en informatie over uw pensioen.

 

Wat staat er op uw UPO?

In de CAO van NN is opgenomen dat alle medewerkers van NN vanaf 1 januari 2020 pensioen opbouwen in het NN CDC Pensioenfonds. U bouwt daarom vanaf 1 januari 2020 geen pensioen meer op bij Delta Lloyd Pensioenfonds. Uw tot 1 januari 2020 opgebouwde pensioenen zijn bij Delta Lloyd Pensioenfonds blijven staan en staan op het UPO. Hierover blijven wij u ook in de toekomst gewoon informeren.

 

Wat is nieuw op uw UPO?

Dit jaar ziet u voor het eerst ook een inschatting van uw pensioen als het mee- of tegenzit. U ziet in welke richting uw pensioen gaat als het langere tijd economisch goed of juist heel slecht gaat.

 

Toelichting op uw UPO

Net zoals vorig jaar sturen wij geen toelichting op het UPO mee. U kunt de toelichting op het UPO terugvinden op onze website

 

Heeft u een vraag over uw UPO?

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op de website.

 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. U kunt een e-mail sturen aan pensioenfonds@deltalloyd.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer +31(0)70 513 6390.